Kontakt os

Sitemap

Oversigt over vores landingssider.

Vores ydelser

Hjemmeside

Professionel hjemmeside – Overvejer du at få lavet en hjemmeside, så bliv klogere på, hvad en hjemmeside koster og hvilke parametre, der påvirker prisen i sidste ende.
Hjemmeside til forening – Få et indblik i, hvorfor en forenings hjemmeside er vigtig – både for jer, men også de nuværende og potentielle medlemmer.

Webshop

Professionel webshop – Læs om vores webshop løsninger, som vi tilbyder, – og hvad koster en webshop at få udviklet.
Shopify webshop – Overvejer du at få en Shopify webshop, men er ikke helt afklaret – og måske i tvivl om hvad Shopify webshop pris er?

Andre ydelser

Hosting – Sørg for at din webløsning er 100% sikker. Vi tilbyder hosting på én af de hurtigste og sikreste servere på det danske marked.
Klippekort – Mangler du en fleksibel løsning, så er et af vores klippekort måske det rette for dig?
Teknisk support – Brug for hjælp? Vi er altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed godt på rette vej.

Guides og vejledninger

Mailopsætning – Komplet guide til hvordan du foretage en mailopsætning, blandt andet hvordan du oprette en mail med eget domæne, logger ind på din webmail, mailopsætning på iPhone, iPad, Mac, i Outlook og Gmail opsætning.
Google My Business – Er du synlig på Google; øverst i højre side? Hvis ikke, så følg vores udarbejdede guide, som viser dig trin for trin, hvordan du oprette en Google My Business – virksomhedsprofil. Så du kan blive fundet på Google – i Google Søgning og Maps.
Opsætning af Google Analytics – Vi hjælper dig med opsætning af Google Analytics, og hvordan du nemt tilknytter den til din WordPress side – blot følg vores step-by-step guide.
MailChimp automation – Bliv klogere på, hvad MailChimp er, – og hvad det kan gøre for dig, når du sender nyhedsbreve ud til dine kunder.
Facebook Pixel installation – Få hjælp til, hvordan du selv nemt og hurtigt kan installere Facebook Pixel på din hjemmeside eller webshop.
Hvad er et sitemap? – Nysgerrig, på hvad et sitemap er? Klik ind på linket og bliv klogere. Du finder også en guide til, hvordan du laver et sitemap for din side.
Hvad er et domæne? – Vi hjælper dig med, hvad et domæne er, samt dets betydning. Dertil også hvor du kan købe et domæne, og hvad du gør, hvis det er optaget.
Hvad er et webhotel? – Usikker på, hvad et webhotel er, og om det er nødvendigt at have? Eller vil du gerne vide, hvordan man laver en FTP server? Klik ind på linket, og vi giver dig svaret.
Hvordan bliver man synlig på Google? – Synes du også, at det kan være svært at finde hoved og hale i, hvordan du bliver synlig på Google, eller øge din nuværende synlighed? Vi hjælper dig på godt vej, og giver tips til, hvad du kan gøre.
Hvad er WordPress? – Du har højst sandsynligt stødt på ordet WordPress og måske også CMS i sinde, hvis du har overvejet en ny hjemmeside. Men ved du ikke, hvad WordPress egentlig er? Så giver vi dig svaret, samt hvordan du kan lave en WordPress hjemmeside.
Hjemmeside designGode råd til hvordan du træffer det rigtige valg af farve(r) til din hjemmeside eller webshop, samt typografi.
Hastighedsoptimering – Undrer du dig til tider over, hvorfor din hjemmeside er langsom, så giver vi dig forklaringen og et værktøj til, hvordan du selv kan teste din sides hastighed.
Responsiv design – Bliv klogere på, hvorfor det er så vigtigt at have en responsiv hjemmeside.
Hjælp til hjemmeside – Oplever du problemer med at logge ind på WordPress admin (bagpanelet) eller er din hjemmeside blevet hacket? Vi guider dig til, hvordan du selv kan prøve at løse det.
Kalender til hjemmeside – Bør du have en kalender til din virksomheds eller forenings hjemmeside? Bliv afklaret nu.
WordPress booking system – Vi har udviklet et booking system i WordPress, og det kan selvfølgelig tilpasses til din virksomhed. Med systemet vil dine kunder have mulighed for at booke og betale direkte på din hjemmeside. Klik ind og læs meget mere om løsningen og funktionerne, der er tilknyttet.
WordPress backup – Er du klar, hvis uheldet er ude med din hjemmeside? Hvis ikke, så læs vores guide, som vi har lavet. Der tager dig med trin for trin, hvordan du sørger for altid at have en ny backup, der er up to date.
Sådan gendannes WordPress fra sikkerhedskopiering – Er din hjemmeside brudt ned? Så fortvivl ikke, der er håb forude. Hvis altså du har en sikkerhedskopiering eller backup liggende af din hjemmeside, så kan du ganske simpelt gendanne din side.
WordPress sikkerhed – Er du i tvivl om, hvordan din hjemmesides sikkerhed er, og om den er i risikogruppen for at blive hacket.
Spamfilter – Er du træt af at modtage mail spam i din indbakke, så kan du komme langt ved at opsætte et spamfilter, der begrænser mængden af spam. Eller kan du ikke finde ud af, hvorfor netop dine mails til tider havner i spam hos nogle af dine kunder.
WordPress child theme – Ved du, hvad et child theme er? Hvis ikke, så giver vi dig svaret i vores guide til, hvordan du nemt selv kan oprette et child theme til din webløsning.
Opret firma mail – Ønsker du at oprette en firma mail, men er i tvivl, om hvad du skal vælge, så kommer vi med nogle muligheder, og dertil hvilke ulemper, der kan være ved for eksempel at have en webmail som firma mail.
WordPress Blog – Udførlig guide til netop dig, der ønsker at få en blog i WordPress, hvor du selv kan oprette en ganske hurtigt og enkelt.
Blogindlæg layout – Få tips og vejledning til, hvordan du får det bedste layout til dine blogindlæg.
Opret side på Facebook – Brug for hjælp til at komme i gang med en Facebook-side til din virksomhed, så har vi lavet en guide til, hvordan du nemt opretter og opsætter en virksomhedsprofil.
Hvad er cache? – Brug for vejledning til, hvordan du rydder din browsers cache.
WordPress cache – Guide til, hvordan du opsætter WordPress cache på din hjemmeside ved hjælp af pluginet LiteSpeed Cache.
Kontaktformular – Gør din hjemmeside mere brugervenlig med en simpel kontaktformular, der både sparer dig for tid, samt gør det lettere for dine brugere at komme i kontakt med dig.
Advanced Custom Fields – Hvad er Advanced Custom Fields (ACF) plugin? Vi har skrevet omkring det, samt hvorfor det er så brugbart til netop din WordPress hjemmeside.
Hvad er cPanel? – Brug for hjælp til administrering af dit webhotel og webhostingserver? Vi har skrevet om cPanel – hvad det er, hvordan du får adgang til det, samt hvilke (gode) muligheder, der er forbundet med dit cPanel.
Backend udvikling – Brug for en backend udvikler til dit næste projekt? Eller er du usikker på, hvad forskellen egentlig er mellem front-end og back-end.
Hvad er SSL certifikat? – Har du nogensinde blevet mødt af meddelelsen, at “din forbindelse er ikke sikker” på internettet – diverse hjemmesider? Hvis ja, ved du så, hvad det skyldes? Hvis ikke, så har vi skrevet om hvad SSL certifikater er, samt vigtigheden bag dem.
Hvad er CMS? – Er du i tvivl om hvilket CMS system, du skal vælge til din hjemmeside eller webshop? Så har vi skrevet om hvilke CMS systemer, der findes, såsom WordPress og Shopify.
Hvad er JavaScript? – Har du tidligere hørt JavaScript blive nævnt før, – men er usikker på, hvad det omfatter? Så fortvivl ikke, vi har nemlig skrevet hvad JavaScript er, og hvad du kan bruge det til.
Hjemmeside analyse – Er du interesseret i at finde ud af, hvordan din hjemmeside klarer sig? Vi har lavet en guide, der omfatter flere faktorer, som du kan se og analysere ud fra.

Fejlkoder

Fejl 503 – Har du brug for hjælp til fejlmeddelelsen 503 på din hjemmeside? Så finder du vores guide her.
Fejl ved etablering af databaseforbindelse – Oplever du fejl ved etablering af din databaseforbindelse, så har vi lavet en guide til, hvordan du kan løse problemet.
301 Redirect – Er du en smule usikker på, hvad en 301 Redirect egentlig er? Så giver vi dig i dette indlæg svaret, samt hvorfor det er super smart at benytte sig af – til tider.
HTTP Error 403 – Står du og har brug for vejledning til, hvordan du løser fejlkoden 403? Så har vi måske løsningen på dit problem her.
Der opstod en fejl i scriptet – Bliver du mødt af meddelelsen “Der opstod en fejl i scriptet på denne side” på dit website, så er der hjælp at hente.
Fejl 404 – Er du interesseret i at finde ud af, hvorfor fejlkoden 404 opstår på din side? Så får du svaret her, samt vores videoguide til løsning af fejlen.

 

Webbureau

Webbureau København – Mangler du en kompetent udvikler til din webløsning?
Webbureau Aalborg – Mangler du et webbureau i Aalborg til din digitale løsning?
Webbureau Randers – Leder du efter et webbureau i nærheden af Randers til dit (nye) website?

Om os

Om os – Find ud af hvem vi er, og hvorfor vi er det rette webbureau for dig og din virksomhed.
Kontakt os – Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak eller sende os en mail med dine spørgsmål og udfordringer. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!
Vores kunder – Se nogle af de resultater og løsninger, som vi har skabt, i samarbejde med den enkelte kunde.

Artikler

Er det vigtigt med en (god) hjemmeside i dag? – I dag er en hjemmeside ikke bare en hjemmeside, som mange forestiller sig, – det er din online salgskanal! Få svar på dine spørgsmål til en god hjemmeside i artiklen.
Overvejelser før man starter en webshop – Få afklaret, om en webshop er det rette for netop dig og din virksomhed.
Konverteringsoptimering – Klarer din hjemmeside eller webshop sig godt? Eller har du brug for hjælp til, hvordan din konverteringsrate bliver bedre? Få svar på, hvad du kan gøre for at optimere netop din konverteringsrate i artiklen.
Hvordan laver man nyhedsbrev gratis? – I tvivl om, hvordan du nemt laver nyhedsbreve gratis, som du kan sende til dine kunder? Så har vi skrevet om to muligheder, du kan benytter dig af – nemlig MailChimp eller Newsletter.
Hvad er open source? – Bliv klogere på, hvad “open source” er, samt forskellen på “open source” og “closed source” CMS.
TSL vs SSL – Ved du, at TSL (Transport Layer Security) findes, og faktisk er forgængeren til SSL? Vi har skrevet om hvad forskellen på disse to protokoller er.
HTTP eller HTTPS – Forstå forskellen på henholdsvis HTTP og HTTPS, samt hvorfor vi anbefaler, at du skifter til HTTPS.