Kontakt os

Sitemap

Oversigt over vores landingssider.

Vores ydelser

Hjemmeside

Professionel hjemmeside – Overvejer du at få lavet en hjemmeside, så bliv klogere på, hvad en hjemmeside koster og hvilke parametre, der påvirker prisen i sidste ende.
Hjemmeside til forening – Få et indblik i, hvorfor en forenings hjemmeside er vigtig – både for jer, men også de nuværende og potentielle medlemmer.

Webshop

Professionel webshop – Læs om vores webshop løsninger, som vi tilbyder, – og hvad koster en webshop at få udviklet.
Shopify webshop – Overvejer du at få en Shopify webshop, men er ikke helt afklaret – og måske i tvivl om hvad Shopify webshop pris er?

Andre ydelser

Hosting – Sørg for at din webløsning er 100% sikker. Vi tilbyder hosting på én af de hurtigste og sikreste servere på det danske marked.
Klippekort – Mangler du en fleksibel løsning, så er et af vores klippekort måske det rette for dig?
Teknisk support – Brug for hjælp? Vi er altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed godt på rette vej.

Guides og vejledninger

Mailopsætning – Komplet guide til hvordan du foretage en mailopsætning, blandt andet hvordan du oprette en mail med eget domæne, logger ind på din webmail, mailopsætning på iPhone, iPad, Mac, i Outlook og Gmail opsætning.
Google My Business – Er du synlig på Google; øverst i højre side? Hvis ikke, så følg vores udarbejdede guide, som viser dig trin for trin, hvordan du oprette en Google My Business – virksomhedsprofil. Så du kan blive fundet på Google – i Google Søgning og Maps.
Opsætning af Google Analytics – Vi hjælper dig med opsætning af Google Analytics, og hvordan du nemt tilknytter den til din WordPress side – blot følg vores step-by-step guide.
MailChimp automation – Bliv klogere på, hvad MailChimp er, – og hvad det kan gøre for dig, når du sender nyhedsbreve ud til dine kunder.
Facebook Pixel installation – Få hjælp til, hvordan du selv nemt og hurtigt kan installere Facebook Pixel på din hjemmeside eller webshop.
Hvad er et sitemap? – Nysgerrig, på hvad et sitemap er? Klik ind på linket og bliv klogere. Du finder også en guide til, hvordan du laver et sitemap for din side.
Hvad er et domæne? – Vi hjælper dig med, hvad et domæne er, samt dets betydning. Dertil også hvor du kan købe et domæne, og hvad du gør, hvis det er optaget.
Hvad er et webhotel? – Usikker på, hvad et webhotel er, og om det er nødvendigt at have? Eller vil du gerne vide, hvordan man laver en FTP server? Klik ind på linket, og vi giver dig svaret.

Webbureau

Webbureau København – Mangler du en kompetent udvikler til din webløsning?

Om os

Om os – Find ud af hvem vi er, og hvorfor vi er det rette webbureau for dig og din virksomhed.
Kontakt os – Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak eller sende os en mail med dine spørgsmål og udfordringer. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!
Vores kunder – Se nogle af de resultater og løsninger, som vi har skabt, i samarbejde med den enkelte kunde.

Artikler

Er det vigtigt med en (god) hjemmeside i dag? – I dag er en hjemmeside ikke bare en hjemmeside, som mange forestiller sig, – det er din online salgskanal! Få svar på dine spørgsmål til en god hjemmeside i artiklen.
Overvejelser før man starter en webshop – Få afklaret, om en webshop er det rette for netop dig og din virksomhed.
Konverteringsoptimering – Klarer din hjemmeside eller webshop sig godt? Eller har du brug for hjælp til, hvordan din konverteringsrate bliver bedre? Få svar på, hvad du kan gøre for at optimere netop din konverteringsrate i artiklen.