Kontakt os

Hvad er WordPress?

WordPress er et open source blogsystem og CMS (Content Management System) i sproget PHP. Det er et system, der håndterer al indholdet på din hjemmeside. Det vil sige, at systemet kan bruges til at organisere og styre dit indhold på din side.

WordPress startede for flere år tilbage som et enkelt blogsystem, og i dag kan de håndtere større og mere komplekse hjemmesider.

I dag er hver 5. hjemmeside, du ser på internettet, bygget i WordPress.

Fås WordPress på dansk?

WordPress fås på 162 forskellige slags sprog, og dansk er trods alt en af dem. Hvis du vælger for eksempel vælger dansk som sprog, så vil al det, du ser i dit bagpanel stå på dansk. Det samme gør sig gældende med rigtig mange moduler, der fås til WordPress. Eksempelvis det populære shop-modul, WooCommerce.

Hvis dit bagpanel er på dansk, vil dine moduler automatisk vis også være på dansk, hvis der findes en dansk version af dem, ellers engelsk i stedet.

CMS WordPress, hvad er forskellen?

I dag, er der mange, der snakker om det perfekte CMS system og WordPress. Jeg kan blot fortælle, at det er det samme. CMS står for Content Management System, det er præcis det, WordPress er. CMS WordPress er et lille system, der er bygget til at administrere indholdet på din hjemmeside, på en langt nemmere og mere overskuelig måde, end hvis du skulle sidde og redigere i kode. Og ikke mindst lære, hvordan du koder, så du selv kan arbejde med siden. Alt dette, sørger WordPress for, så du ikke behøver det, smart ikke?

Hvordan logger jeg ind på min WordPress hjemmeside?

Du logger ind på din hjemmeside, ved at skrive /wp-admin eller /wp-login.php efter dit domæne navn. Så hvis dit domæne er bo-we.dk, vil din login url være: bo-we.dk/wp-admin eller bo-we.dk/wp-login.php. Her kommer du til din login-side, hvor du kan udfylde dit brugernavn og adgangskode til dit website.

login-på-WordPress

Lav en WordPress hjemmeside

Det store spørgsmål er så, hvordan laver man en hjemmeside i WordPress, og kan man selv gøre det? Svaret på begge spørgsmål er ganske enkelt ja. Der findes mange gratis videoer på eksempelvis YouTube, som forklarer, hvordan du helt selv laver en WordPress hjemmeside. Du skal blot være opmærksom på, at det kræver tålmodig og mange timer, selv at lære at lave en WordPress side, end at få en professionel til det.

Hvorfor få et webbureau til at lave den for dig?

Der er mange årsager til, hvorfor du burde få et webbureau til at lave din hjemmeside. De 2 største årsager er helt klart den erfaring, som webbureauet har, og ikke mindst, så har du nogen, der har styr på alle de mindre ting, der bør overvejes, når man udvikler en hjemmeside. Erfaring og ekspertise vil kunne ses i sidste ende – også af dit website. Vi har forsøgt at forklare, hvad der menes med erfaring, og ikke mindst de små ting, nedenfor:

#Erfaring
Erfaring er uden tvivl et altafgørende parameter. Hvorfor får du en håndværker til at hjælpe dig med at få lavet noget derhjemme? Som regel fordi de har erfaring, og ved hvordan de skal bærer sig af. Dette gør sig også gældende online. Et erfarent webbureau ved, hvad de har med at gøre, og hvordan de kan hjælpe netop dig. Blandt andet med, hvordan de kan forvandle din virksomhed til en online identitet, der udstråler dit budskab og værdier.

#De små ting
Når man selv skal prøve det af med at lave sin egen hjemmeside, så er der mange ting, man ikke lige tænker over, som et webbureau gør. For eksempel, hvordan er hastigheden? Hvad synes Google om din side? Hvordan ser din hjemmeside ud på tablet eller mobil? Eller, hvordan får du folk ind på din side? Disse eksempler er noget, vi hos webbureauet Bo-we gør os af tanker og overvejelser ved hver enkelt kunde. Dette gør vi, da du ikke skal miste dine penge ud af vinduet, når du har valgt at kaste efter et webbureau, og investere i din virksomhed.

Hjemmesider lavet i WordPress

I dag er mere end 20% af alle hjemmesider lavet i WordPress. Det vil altså sige, at hver 5. hjemmeside, du besøger er bygget i CMS WordPress. Det er rigtige mange sider, men det er grundet, at WordPress er kommet for at blive. Det er et utroligt fleksibelt system uden begrænsninger. Hos Bo-we har vi arbejdet med flere forskellige systemer igennem de sidste 7 år, men er altid vendt tilbage til WordPress. Da det er den bedste løsning i 9 ud af 10 tilfælde.

Ønsker du at se, hvilke hjemmeside vi har bygget i WordPress, så kan du se vores cases her.

Opsætning af WordPress hjemmeside

Hos Bo-we er vi altid klar til at hjælpe dig med opsætning af din nye WordPress hjemmeside. Om det er en simpel CMS WordPress løsning eller snarere en webshop, der er tale om, så er vi altid klar, – og sørger for at have fokus på dine behov og din virksomheds identitet og værdier.