Kontakt os

Backend udvikling

Leder du efter et kompetent webbureau, der kan hjælpe med backend udvikling? Så er vi hos Bo-we klar til at hjælpe jer med jeres backend udvikling.

SE VORES KUNDERPil til vores kunder

Cases

Hvad siger vores kunder?
Lasse Berg Svenningsen
Lasse Berg Svenningsen

Citat tegnAndreas fra Bo-We webbureau er en kanon dygtig person, så løbende hjælper mig med diverse ændringer i både WordPress og Shopify, herunder også komplekse løsninger.

Andreas er personen, som gør mine vilde ideer til virkelighed!

Ejer af Vimeso.dk

Tine
Tine

Citat tegnKan kun på det varmeste anbefale Bo-we og Andreas - altid løsningsorienteret og super serviceminded.

Ejer af Bang Erhverv

Torben Rønne-larsen
Torben Rønne-larsen

Citat tegnHold da op en super service, uden deres hjælp havde jeg mistet min hjemmeside, tusind tak for det, selv ved det mindste problem hopper og springer de for en.

Ejer af Bryggerisamling Bornholm

Christian Henriksen
Christian Henriksen

Citat tegnBo-we er et ungt firma, og Andreas er en ung mand. Men det synes jeg bestemt ikke andre skal lade sig narre af.
Andreas er fagligt super skarp, og du kan være sikker på, at dit endelige resultat altid ender der, hvor du som kunde ønsker det!

Kan kun varmt anbefale denne unge mand, og er sikker på, at han vil kunne hjælpe dit projekt/hjemmeside i mål :)

Appe ApS & Meyers Gulve

Mahmod
Mahmod

Citat tegnDet har været en fornøjelse at arbejde sammen med den altid super kompetente medarbejder Andreas. Han har både forståelse for proffesionalisme ift programmering og desing. Samtidigt er han en meget tålmodig herre. Dette firma vil jeg altid anbefale til andre, da de kan være i trygge hænder og vide at slutresultatet på deres opgave bliver gjort godt.

Ejer af Broadway Burgers

Hvad er backend udvikling?

Backend udvikling er i dag en del af langt de fleste IT- og webløsninger, da det for de fleste hjemmesider, webshops og applikationer er nødvendigt med et kontrolpanel og/eller en database.

Backend programmering er, hvor der udvikles på bagpanelet af din hjemmeside eller webshop. Det kan være alt fra arbejdsmæssige optimeringer, så du kan spare en masse timers arbejde om måneden til et modul til siden, der kan automatisere nogle processer. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Hos Bo-we har vi udarbejdet rigtig mange forskellige backend udviklingsopgaver, lige fra små administrationssystemer over bookinger og tjeklister til hver enkelt booking til en kæmpe skræddersyet backend løsning for vores hidtil største kunde Leagues.gg. Her byggede vi et helt nyt backend med fokus på, at alt hvad der kunne automatiseres skulle automatiseres.

Har du noget, der irriterer dig i dit/jeres nuværende setup, så er du altid velkommen til at kontakte os, enten på telefon + (45) 42 36 03 55 eller på mail ap@bo-we.dk, – og fortælle om dit problem. Så vil vi meget gerne hjælpe med inputs på, hvad der kan optimere det, samt hvad der er muligt inden for jeres budget.

Hvad er et backend system?

Kort fortalt er backend systemet drivkraften bag en webløsning. Det er der, hvor du som ejer eller administrator tilgår din side ved at logge ind, og dermed har mulighed for at kunne administrere den. Dette betyder, at du kan arbejde med din hjemmeside, hvor du kan redigere nuværende sider, tekster og billeder, samt mulighed for at tilføje nye sider eller slette gamle. Du finder blandt andet også din ordrehåndtering her, hvis du driver en webshop.

Hvis du har en WordPress løsning, så vil dit backend system være admin panelet.

Skal man være teknisk for at kunne finde rundt i en backend?

Absolut ikke. Det er udviklerens opgave sammen med designeren at sikre, at du som kunde får et gennemtænkt administrationspanel. Hvor du altså ikke skal kunne kode eller være teknisk anlagt på nogen måde for at kunne arbejde med din side back end.

Hos Bo-we bestræber vi os altid med at lave et så intuitivt og simpelt backend system for vore kunder. Dermed sikrer det os, at de altid selv har mulighed for at arbejde med deres side, hvis de ønsker dette. Dertil sparer det også os for rigtig meget tid med henblik på support, da de ekstra timer fra vores side af lagt i at optimere dit backend, giver både os samt dig rigtig meget i sidste ende.

Vores kunder er utrolig glade for de løsninger, vi laver, da de virker og er logiske. Vi har et motto, der lyder: “Kan du finde ud af Word, så kan du også sagtens finde ud af vores webløsninger”.

Hvad er forskellen mellem frontend og backend?

Front-end og back-end er begge begreber, der anvendes indenfor IT og webudvikling. Frontend er det, dine besøgende ser. Det vil altså sige selve hjemmesiden, hvorimod backend er det konfigurationsområde, hvor kun ejeren; administrator og inviterede personer ser bagpanelet efter, at de har logget ind. Det vil sige, at backend system er det, der ligger bagom en hjemmeside, platform eller webshop samt administrering af den.

Et administrationspanel er kendetegnet af mange navne og forskellige stavemåder. Oftest “backend”, der kan staves på mange måder, såsom back-end, back end osv.

Mangler I en backend udvikler til jeres næste opgave?

Står I og mangler en backend udvikler til jeres næste opgave, eller leder I efter et webbureau, hvor I er sikret et simpelt og intuitivt administrationspanel, hvor alt er gennemtænkt? Så tøv endelig ikke med at tage fat på os. Vi er altid klar til at komme med inputs og mulige løsningsforslag.