Kontakt os

Kontaktformular

I denne guide går vi igennem, hvorfor det er nødvendigt med en kontaktformular på en hjemmeside.

Hvorfor skal jeg have en kontaktformular på min side?

En kontaktformular er en utrolig vigtig faktor, hvis formålet er leadgenerering gennem din hjemmeside.

Først og fremmest er en kontaktformular medvirkende til at gøre din hjemmeside mere brugervenlig. Når en bruger befinder sig på din side, er det afgørende for den enkelte brugers oplevelse, at det er nemt at navigere rundt og finde det, man forventer: søger og leder efter, – og gerne der, hvor man forventer at finde det enkelte.

Derfor en kontaktformular på din kontaktside – og endda måske også udgøre en del af din sides footer, som vises allernederst på alle dine sider. Dette gør det nemt for dine besøgende at komme i kontakt med netop dig.

Dertil kan en kontaktformular også føre til mere effektiv kommunikation med det samme, end hvis du kun oplyser din e-mail på din hjemmeside til dine besøgende. Ofte er henvendelser sendt direkte til din mail uklare og som regel giver anledning til, at du skal svare tilbage med spørgsmål, der er uddybende og dermed vente på svar fra personen. Dette er en tidskrævende proces, hvorimod med en kontaktformular kan du bede om alle de informationer, du skal bruge, for at kunne hjælpe den enkelte bruger efter den første henvendelse.

Kan jeg ikke nøjes med at skrive min mail på hjemmesiden?

Det kan du sagtens nøjes med, men der er dog en væsentlig forskel på kun at have sin mail oplyst på sin hjemmeside, og det at have en kontaktformular – eller begge dele. Vi tilbyder både kontaktformular og e-mail til vore besøgende, og det er særdeles god brugervenlighed.

Ved kun at have din mail stående, beder du brugeren om følgende, når de skal i kontakt med dig:

  1. Kopiér mailen, hvis du ikke har gjort det som et hyperlink.
  2. Åbne deres mail program og eventuelt logge ind, hvis de ikke er det.
  3. Skrive en mail med deres spørgsmål til dig.

Set i forhold til en kontaktformular, der er tilgængelig på hjemmesiden, skal de blot gøre følgende:

  1. Udfylde de felter, der må være – med informationer og henvendelse.
  2. Trykke “Send”.

Ud fra dette ses det tydeligt, hvorfor en kontaktformular kan føre til mere effektiv kommunikation både for dig, men også brugeren. Derfor bør du overveje at få en kontaktformular på kontaktsiden, sammen med din e-mail.

Kontaktformular WordPress

Har du en hjemmeside og mangler en kontaktformular, anbefaler vi at du får en med det samme. I WordPress findes der mange gratis moduler, hvor du nemt kan opsætte en kontaktformular på din side.

Det mest populære WordPress plugin (også gratis) på markedet lige nu er Contact Form 7, der har mere end 5 millioner aktive installationer på nuværende tidspunkt. Det vil sige, at dette plugin bliver anvendt som kontaktformular på mere end 5 millioner WordPress sider.

Hos Bo-we har vi benyttet os af Contact Form 7 op til flere gange, faktisk lige indtil, vi udviklede vores helt eget kontaktformular modul.

Derfor kan vi anbefale andre at benytte sig af Contact form 7, hvis man gerne vil have en kontaktformular. Du finder et direkte download link her.

contact-form-7-plugin

Hvordan implementerer man Contact Form 7 til sin hjemmeside?

Vi har udarbejdet en video, som du finder nedenfor. Den viser, hvordan du nemt installere Contact Form 7 på din WordPress hjemmeside, samt hvordan du opretter en kontaktformular, så du er klar til at modtage henvendelser; mails gennem den.

Har du brug for hjælp til opsætning af en kontaktformular?

Står du og har brug for hjælp til opsætning af en kontaktformular på din hjemmeside? Så er vi altid klar til at hjælpe dig, – hvad end, det er opsætning af pluginnet Contact Form 7 eller udvikling af dit helt eget modul, som måske skal kunne et eller andet smart, så er vi klar til at hjælpe.

Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud på en kontaktformular, så har du behov for det, kan vi fanges på telefonnummeret + (45) 42 36 03 55 eller på mailen: ap@bo-we.dk.

Indholdsfortegnelse
Brug for hjælp?
Send en mail til bo-we webbureauap@bo-we.dk Ring til Bo-we webbureau+(45) 42 36 03 55

Andreas Pedersen

Direktør / udvikler

Andreas Pedersen - Direktør for Bo-we webbureau

Relaterede sider