Kontakt os

Overvejelser før man starter en webshop

E-handel vokser og vokser – med hele 7 mia. kr. i Danmark siden sidste år (2018), viser de nyeste tal fra DIBS. 💸💸 Hertil er der flere grunde til, hvorfor den danske e-handel vokser. E-handel er for alle – både unge som gamle. E-handlen er med til at tiltrække alle danskere. Ifølge den nyeste rapport fra DIBS, så har 90% af danskerne handlet online i 2019. 🛍💻📱

I dag er webshoppen blevet en salgskanal, som vi forbrugere benytter os flittigt af. Vi er med til at efterspørge e-handel – både i Danmark, men også internationalt, – og af den grund nye muligheder samt udfordringer. 

Men,- En webshop er ikke altid bare ligetil, som mange har en formodning om. Det kræver alligevel en del ting inden, som man bør tage højde for, inden man starter med at få lavet en webshop. 

# 1️⃣Tidskrævende
En webshop i sig selv er ikke så tidskrævende, men alle de ting, som medfølger den kræver en masse energi og tid.⏳Det vil være i form af virksomhedens synlighed på nettet, bl.a. de sociale medier, løbende opdatering af webshoppen, heriblandt produkter, kategorier og tilbud, ordrehåndtering, søgemaskineoptimering, markedsføring osv.

# 2️⃣Hvilket system skal jeg vælge?
Dette er et rigtig godt spørgsmål, da der findes mange gode webshop-systemer på markedet. Hvilket ét der er bedst til dig, afhænger af hvilke behov, som du stiller til systemet, størrelsen af din shop – om du har få eller mange produkter? Hertil, hvor teknisk anlagt du er. 

Men de mest anvendte webshop-systemer er WooCommerce og shopify, som har en markedsandel på henholdsvis 25% og 20% i 2019, ifølge BuiltWith.

# 3️⃣Lager? Kræver noget plads
De to mest anvendelige lagermuligheder er enten lagerhotel, hvor de pakker for dig og tager x kroner for det, eller den billige, men også helt klart mest krævende, at du har lageret hos dig selv og står for pakning af ordrerne. 🏠📦📮

# 4️⃣Betalingsløsninger?
Der findes rigtig mange betalingsløsninger på markedet, og dette kan være et kæmpe dilemma at navigere rundt i. Grundet af, at en betalingsløsning afhænger af flere forskellige parametre, blandt andet om der skal være mobilbetaling, svindelkontrol osv. 💳📱Dog findes der en hjemmeside, som kan være til hjælp her i forbindelse med dit valg af løsning hertil, nemlig kortgebyr. Læs mere på deres side her. 🤓

 

Links til anvendte kilder:
https://trends.builtwith.com/shop

https://info.dibs.dk/hubfs/Dansk%20e-handel%202019/Dansk%20e-handel%202019.pdf

Indholdsfortegnelse
Brug for hjælp?
Send en mail til bo-we webbureauap@bo-we.dk Ring til Bo-we webbureau+(45) 42 36 03 55

Andreas Pedersen

Direktør / udvikler

Andreas Pedersen - Direktør for Bo-we webbureau