Kontakt os

Kalender til hjemmeside

Hvorfor bør man benytte sig af en kalender, og hvem vil det give mening for – til hjemmeside? På denne side kan du netop læse svaret på det.

Hvorfor have en kalender hjemmeside?

En kalender til din hjemmeside kan måske være den rigtige løsning for dig eller andre, det kommer helt an på, om det passer ind til din virksomhed. Er du eksempelvis en forening eller organisation vil det give god mening at have en kalender på jeres side. Her kan I nemt oprette begivenheder og arrangementer, som afholdes i fremtiden, og derved kan brugerne, medlemmerne osv. benytte sig af hjemmesiden til at danne sig et overblik over fremtidige aktiviteter.

Din hjemmeside er lavet til dine brugere, og derfor anbefaler vi dig til at få en kalender til din side, så dine brugere kan se, hvornår din virksomhed eller forening afholder begivenheder.

For en forening vil det ikke kun gavne jeres medlemmer, men sandelig også for jer – i bestyrelsen og de frivillige, da alle nemt vil kunne skabe sig et overblik over kommende arrangementer og aktiviteter. Blandt andet hvis I tilbyder flere forskellige aktiviteter, såsom løb, cykling, atletik, svømning m.m., så er det praktisk med en overskuelig kalender med relevante oplysninger, såsom dato, tid og sted, samt om der skal tilmelding til.

Hvilke brancher giver det mening for?

Uanset branchen giver det mening for alle virksomheder, foreninger og organisationer, som afholder begivenheder. Det kan endda også være online forretninger, der kører med mærkedage, hvis der ønskes at sættes yderligere fokus på, at disse dage har vi særlige tilbud, der kun tilbydes online. I vil også have muligheden for at gøre folk opmærksomme på, hvis jeres webshop er lukket nogle bestemte dage, for eksempel i forbindelse med black friday, hvor flere og flere vælger at holde lukket, – også gældende for deres online shop.

Behøver kalenderen at ligne en almindelig kalender?

Nej, en hjemmeside kalender behøver ikke at være en stor kalender med datoer osv. Det kan sagtens blot være en liste, hvor du kan skrive dine fremtidige events ind.

Idéen bag at have en kalender underside er at danne et overblik over for den besøgende, og forhåbentlig kan det gavne i sidste ende til en større opbakning, i og med at flere lægger mærke til jeres begivenheder.

Kalender i WordPress

En kalender i WordPress kan virke som en stor mundfuld, og noget af en investering. Det er ikke altid sagen, det kommer an på, hvor mange funktioner, der skal være tilknyttet, ønsker til design osv. I de fleste tilfælde er det som regel kun en lille investering på blot 1 til 2 timers arbejde hos en udvikler, sammenlignet med hvad du får ud af det, – så kan det altså give rigtig god mening at få en kalender hjemmeside.

WordPress kommer nemlig med mange forskellige gratis og betalte moduler, som en udvikler kan opsætte for dig. Hos Bo-we giver vi også gerne videoer med, som viser, hvordan du skal gøre, for eksempel hvordan du oprette og ændre events i kalenderen.

Hvilket kalender plugin til WordPress anbefaler I?

Vi hos bo-we, benytter os som regel af kalender modulet Event Calendar WD, der også fås på dansk, hvilket er en stor fordel for mange. Dette modul er for eksempel brugt på Tejn Ifs hjemmeside.plugin-event-calendar-WP

Google Kalender

En anden mulighed i forhold til kalender til hjemmeside er Google Kalender, som du kan integrerer til din side.

Først og fremmest begynder du med at oprette en ny kalender, som du kalder for xxx, og efterfølgende kan du kopiere den iframe-kode, der vises i afsnittet “Integrer kalender” og indsætte den på din hjemmeside.

Du finder en mere udførlig guide lige her til, hvordan du føjer en Google Kalender til dit site.

Dine besøgende vil efter integreringen kunne se din Google Kalender igennem hjemmesiden.

WordPress kalender på dansk

Som tidligere nævnt findes der flere forskellige slags kalender moduler, som du kan vælge imellem til netop dit website. Flere af disse fås også på dansk, så det at finde en WordPress kalender på dansk burde ikke at være et problem. Hvis du er i tvivl om, hvilket modul, du skal være, rådgiver vi dig gerne – og hjælper også gerne med at finde en WordPress kalender på dansk til dig og din virksomhed.

 

Læs også om andre funktionaliteter, som vi tilbyder, såsom booking system, WordPress kontaktformular og Facebook Pixel WordPress.