Kontakt os

Fejl ved etablering af dataforbindelse

Støder du på dette problem og ønsker det løst? Så læs med her.

Hvad betyder fejlen?

Fejlen, der kan opstå ved etablering af databaseforbindelse betyder meget simpelt, at der ingen forbindelse er mellem dine filer og din database.

Hvorfor opstår der fejl ved etablering af database?

Denne fejl er en meget typisk fejl, som ofte sker, hvis du er i gang med at flytte din hjemmeside eller webshop fra en server til en anden. Den kan også opstå, hvis du er i gang med at foretage ændringer i din nuværende database, – og ikke er 100% sikker på, hvordan man gør. At få denne fejl er ikke jordens undergang. Det betyder blot, at du har indtastet forkerte oplysninger i den fil, som slår op til din database.

Hvor skal man indsætte sine database oplysninger i WordPress?

Dine database oplysninger i WordPress skal du indsætte i den fil som hedder wp-config.php. Linjerne ser ud som nedenstående i din wp-config.php:

define( ‘DB_NAME’, andreas );
define( ‘DB_USER’, ‘bowe’ );
define( ‘DB_PASSWORD’, ‘pass’123! );

Får du stadig fejlen, selvom du ved at alle 3 oplysninger er korrekte og fungerer?

I visse tilfælde, vil du opleve at ved at foretage ændringer eller opdateringer af ovenstående 3 informationer, at det stadig ikke vil virke. Dette sker til tider og er meget simpelt at rette. Ser du på nedenstående skærmbillede:

Databaseforbindelse-oplysninger

Så kan der ses, at vi også har følgende to værdier:

define( ‘DB_HOST’, ‘localhost’ );
define( ‘DB_CHARSET’, ‘utf8mb4’ );

Disse to værdier skal ind imellem ikke blot være localhost, men hedde noget. Som eksempelvis, hvis din hjemmeside eller webshop ligger hos Gigahost eller Simply, vil du skulle skrive noget lignende: https://mysql3.gigahost.dk/.

Skal vi hjælpe dig med at løse ovenstående problem?

Hos bo-we tilbyder vi vores hjælp, hvis du oplever omtalte problem. Vi bruger typisk én times arbejde til at fikse det, – alt afhængigt af, hvor omfattende siden er. Det vil sige, størrelsen af filer, hvor langt du er i processen med at flytte din side, samt om du er kommet til at ændre noget, som ikke skulle have været.

Ring endelig på 42 36 03 55, så er vi klar til at hjælpe med at løse dit problem.

Indholdsfortegnelse
Brug for hjælp?
Send en mail til bo-we webbureauap@bo-we.dk Ring til Bo-we webbureau+(45) 42 36 03 55

Andreas Pedersen

Direktør / udvikler

Andreas Pedersen - Direktør for Bo-we webbureau