Kontakt os

Webbureau Randers

Står du og mangler hjælp til din næste hjemmeside eller webshop, eller har du behov for hjælp til din nuværende webløsning?

SE VORES KUNDERPil til vores kunder

Cases

Ydelser

Hjemmeside

Har du brug for en hjemmeside, der har fokus på dine behov og ønsker.

01

Læs mere

Webshop

Vil du sælge på nettet, så få lavet en flot og brugervenlig webshop.

02

Læs mere

Andre ydelser

Har du brug for hjælp til hosting, grafisk materiale, opsætning eller lignende.

03

Læs mere

Christian Henriksen
Christian Henriksen

Citat tegnBo-we er et ungt firma, og Andreas er en ung mand. Men det synes jeg bestemt ikke andre skal lade sig narre af.
Andreas er fagligt super skarp, og du kan være sikker på, at dit endelige resultat altid ender der, hvor du som kunde ønsker det!

Kan kun varmt anbefale denne unge mand, og er sikker på, at han vil kunne hjælpe dit projekt/hjemmeside i mål :)

Appe ApS & Meyers Gulve

Lasse Berg Svenningsen
Lasse Berg Svenningsen

Citat tegnAndreas fra Bo-We webbureau er en kanon dygtig person, så løbende hjælper mig med diverse ændringer i både WordPress og Shopify, herunder også komplekse løsninger.

Andreas er personen, som gør mine vilde ideer til virkelighed!

Ejer af Vimeso.dk

Mahmod
Mahmod

Citat tegnDet har været en fornøjelse at arbejde sammen med den altid super kompetente medarbejder Andreas. Han har både forståelse for proffesionalisme ift programmering og desing. Samtidigt er han en meget tålmodig herre. Dette firma vil jeg altid anbefale til andre, da de kan være i trygge hænder og vide at slutresultatet på deres opgave bliver gjort godt.

Ejer af Broadway Burgers

Tine
Tine

Citat tegnKan kun på det varmeste anbefale Bo-we og Andreas - altid løsningsorienteret og super serviceminded.

Ejer af Bang Erhverv

Torben Rønne-larsen
Torben Rønne-larsen

Citat tegnHold da op en super service, uden deres hjælp havde jeg mistet min hjemmeside, tusind tak for det, selv ved det mindste problem hopper og springer de for en.

Ejer af Bryggerisamling Bornholm

Webdesign Randers

Hos Bo-we har vi specialiseret os i webdesign og webudvikling for hjemmesider og webshops gennem mere end 7 år.

Af den grund har vi gennem tidens forløb lavet mange løsninger i forskellige CMS systemer. Er du i tvivl om, hvad et CMS system er? – så kan du læse meget mere om det ved at bruge linket. Kort fortalt, så handler det om, hvilket system dit website er lavet i. For eksempel WordPress eller Shopify, begge to er CMS systemer.

Hvorfor vælge os som din fremtidige samarbejdspartner?

Vi mener, at der er flere gode grunde til, hvorfor du bør vælge os frem for andre. Nogle af grundene har vi listet op nedenfor:

1# Vi imødekommer dig i øjenhøjde!
Hos Bo-we er vi klar over, at det kan virke som en kæmpe labyrint at skulle finde hjælp til en ny hjemmeside eller sin nuværende. Især, hvis man ikke er særlig vant til at begive sig inden for dette område, samt heller ej ved, hvad man netop helt søger.

Står du med følelsen, at det er besværligt og meget uoverskueligt? Du er altid velkommen til at tage fat på os på 42 36 03 55. Vi hjælper gerne med en uforpligtende snak, om hvilke muligheder du har.

Vi gør en stor dyd ud af at være ærlige og ikke mindst fortælle hvordan og hvad man kan forvente af priser for diverse løsninger. Det er heller ikke altid, at vi anbefaler os selv, hvis vi kan se, at netop det, du søger ikke er noget, vi kan gøre uden, at det bliver RIGTIG dyrt. Derfor anbefaler vi hellere nogle andre alternativer, – så det også passer til dit/jeres budget.

2# Skræddersyet videovejledning
Vi har forståelse for, at administration af en hjemmeside eller webshop ikke lige altid er nemt.

At huske; hvordan var det nu lige, at man logger ind på eller opdatere sin hjemmeside kan glemmes. Vi oplever, at dette glemmes ofte – også blandt vores kunder. Af den grund har vi taget et valg om, at der altid indgår skræddersyede videovejledninger til alle hjemmesider.

Det vil sige, at vi gennemgår din side fra A-Z fordelt i flere mindre videoer. Eksempelvis vil du modtage en video, der viser, hvordan du logger ind på din hjemmeside eller webshop og en anden til, hvordan du kan ændre i en underside osv. Meget specifikke videoer, der gør det nemt for dig, hvis du har glemt, hvordan du gør en bestemt ting på dit site. Så kan du finde videoen, der beskriver din udfordring og se den, og efterfølgende gøre det.

3# Vi er der ALTID, hvis uheldet er ude
I alle tilbud samt løsninger, vi tilbyder, anbefaler vi altid at koble en hosting aftale med hos os. Alle tre aftaler omfatter hosting af mail, opdateringer af plugins, backup af mails og webløsning minimum hver 6. time og meget mere – alt efter hvilken aftale, du vælger og har behov for.

Det kan sammenlignes med at have en forsikring til ens hus. Hvis uheldet er ude, og der sker noget, så er det altid en god idé at have betalt en lille sum penge hver måned frem for at skulle betale rigtig mange penge på en gang.

Er det ikke besværligt, hvis I ikke er i Randers?

Absolut ikke. Vi er i teorien ikke længere væk end 2 minutter. Det er nemlig den tid, det tager at oprette et online møde, hvor vi kan sidde og kigge hinanden i øjnene og snakke om dine/jeres behov og ønsker.

Er du interesseret i, at vi tager et online møde eller blot en snak pr telefon, så er du velkommen til at ringe eller sende os en mail.