Kontakt os

Hjemmeside til forening

Står jeres forening og har brug for en hjemmeside, hvor I har mulighed for at kunne dele nyheder, informationer, billeder og videoer med jeres medlemmer.

BEREGN DIN PRISPil til vores kunder

Hvad koster en hjemmeside til forening? – Find jeres pris

Har jeres forening endnu ikke sin egen hjemmeside? Så anbefaler vi, at I får lavet en hurtigst muligt. Da en forenings hjemmeside vil gavne jeres forening med et digitalt visitkort, hvor der er mulighed for at jeres nuværende medlemmer – og måske nye potentielle medlemmer – kan finde nyheder og informationer om de aktiviteter og tiltag som I tilbyder. Dertil vil det også være muligt for nye, såvel som gamle medlemmerne at komme i direkt kontakt med jer.

Få en idé om, hvad en hjemmeside til jeres forening vil komme til at koste ved hjælp af vores prisberegner. Husk dog, at det er en estimeret prisberegning og ikke et endeligt tilbud.

Forenings hjemmeside

En forenings hjemmeside er et vigtigt element, da det er omdrejningspunktet for foreningens kommunikation med medlemmerne, både de nuværende og de potentielle. Derfor vil en målrettet hjemmeside til foreninger kunne hjælpe med at dele nyheder, arrangementer, osv. Samtidig med, at I får muligheden for at nå ud til flere mennesker ved at I viser jeres forening frem, hvoraf I altid vil være tilgængelige.

Hos Bo-we tilbyder vi hjemmesider til foreninger, som er udviklet i CMS-systemet WordPress. Hvor det er nemt at redigere og opdatere sidens indhold, både med nye meddelelser, tekster, billeder og videoer. Vi hjælper selvfølgelig også jer, hvis I har brug for rådgivning og hjælp til, hvordan I udforme jeres forenings hjemmeside. Det kan være i form af et mindre oplæringskursus i systemet eller i form af korte videovejledninger.

Som forening bør I se en hjemmeside som en investering; altså et aktiv, som arbejder for jeres forening i døgnets 24 timer, og ikke som en udgift. I og med, at denne form for investering kan give jer nye medlemmer til foreningen, samtidig med at I stadig kan holde jeres nuværende medlemmer opdateret i forbindelse med de aktiviteter, møder, arrangementer, m.fl., som I står for.

Er det overhovedet nødvendigt at have en hjemmeside til foreninger?

Lad os tage et eksempel – for at gøre det mere virkelighedsrelateret. Susanne vil gerne begynde at løbe, og vil derfor gerne melde sig ind i en forening. Hun sidder derhjemme fredag aften og vil gerne læse lidt mere om de to foreninger, som ligger i nærheden af hendes bopæl. Her har hun mulighed for at vælge mellem A og B. Hun vælger at søge på forening A, de har desværre ingen hjemmeside. Af den grund, vælger hun derfor at prøve at søge på forening B, som faktisk har en hjemmeside – hvor hun finder et løbehold, og endda et billede, som viser, at en af hendes bekendte også løber med i denne forening. Derfor vil hun i 9 ud af 10 tilfælde vælge forening B.

Prøv at tænk, hvis du var forening A – og ikke har synes, at en hjemmeside ville være det værd at kaste penge efter. Det viser sig, at i de fleste tilfælde er pengene lagt godt ud og skaber mere værdi for jeres forening, både i forbindelse med jeres nuværende medlemmer samt nye potentielle.

Derfor kan vi kun anbefale, at alle foreninger får sig en hjemmeside, – også selvom du måske sidder og tænker, at de nuværende medlemmer ved sagtens, hvad I som forening tilbyder og hvilke arrangementer, der er for tiden. Men tænk på dem, som ikke kender jeres forening.

Kan vi helt undlade at have en forenings hjemmeside? – Hvad kan vi så benytte os af?

På kort sigt ja, men på den lange bane nej. Som forening kan man godt nøjes med en Facebookside i starten, men det er altid godt at kunne synliggøre, hvilke sportsgrene på jeres hjemmeside, som I tilbyder til dem, som er med i foreningen.

Hvorfor er det vigtigt med en optimeret forenings hjemmeside?

I dag kommer 50% til 90% af alle besøgende på ens hjemmeside fra mobiltelefoner eller tablets. Derfor er det særdeles vigtigt at sørge for at en hjemmeside til forening fungere på lige netop disse enheder, altså at siden er optimeret. Tænk, hvis du får 60 besøgende hver dag, og mellem 30 til 54 mennesker vil ikke kunne læse eller se, hvad der står på din hjemmeside, fordi alle elementer flyver rundt og ikke er optimeret.

 

Læs mere om andre online kommunikationskanaler, såsom blog WordPress og blogindlæg layout.

Torben Rønne-larsen
Torben Rønne-larsen

Citat tegnHold da op en super service, uden deres hjælp havde jeg mistet min hjemmeside, tusind tak for det, selv ved det mindste problem hopper og springer de for en.

Ejer af Bryggerisamling Bornholm

Tine
Tine

Citat tegnKan kun på det varmeste anbefale Bo-we og Andreas - altid løsningsorienteret og super serviceminded.

Ejer af Bang Erhverv

Lasse Berg Svenningsen
Lasse Berg Svenningsen

Citat tegnAndreas fra Bo-We webbureau er en kanon dygtig person, så løbende hjælper mig med diverse ændringer i både WordPress og Shopify, herunder også komplekse løsninger.

Andreas er personen, som gør mine vilde ideer til virkelighed!

Ejer af Vimeso.dk