Kontakt os

Webbureau Aalborg

Hos Bo-we har vi fokus på kvalitets webløsninger til erhverv. Vi er altid klar til at hjælpe og tage en uforpligtende snak, hvis du sidder inde med nogle spørgsmål.

SE VORES KUNDERPil til vores kunder

Cases

Ydelser

Hjemmeside

Har du brug for en hjemmeside, der har fokus på dine behov og ønsker.

01

Læs mere

Webshop

Vil du sælge på nettet, så få lavet en flot og brugervenlig webshop.

02

Læs mere

Andet

Har du brug for hjælp til hosting, grafisk materiale, foto eller lignende.

03

Læs mere

Hvad siger vores kunder?
Christian Henriksen
Christian Henriksen

Citat tegnBo-we er et ungt firma, og Andreas er en ung mand. Men det synes jeg bestemt ikke andre skal lade sig narre af.
Andreas er fagligt super skarp, og du kan være sikker på, at dit endelige resultat altid ender der, hvor du som kunde ønsker det!

Kan kun varmt anbefale denne unge mand, og er sikker på, at han vil kunne hjælpe dit projekt/hjemmeside i mål :)

Appe ApS & Meyers Gulve

Lasse Berg Svenningsen
Lasse Berg Svenningsen

Citat tegnAndreas fra Bo-We webbureau er en kanon dygtig person, så løbende hjælper mig med diverse ændringer i både WordPress og Shopify, herunder også komplekse løsninger.

Andreas er personen, som gør mine vilde ideer til virkelighed!

Ejer af Vimeso.dk

Mahmod
Mahmod

Citat tegnDet har været en fornøjelse at arbejde sammen med den altid super kompetente medarbejder Andreas. Han har både forståelse for proffesionalisme ift programmering og desing. Samtidigt er han en meget tålmodig herre. Dette firma vil jeg altid anbefale til andre, da de kan være i trygge hænder og vide at slutresultatet på deres opgave bliver gjort godt.

Ejer af Broadway Burgers

Tine
Tine

Citat tegnKan kun på det varmeste anbefale Bo-we og Andreas - altid løsningsorienteret og super serviceminded.

Ejer af Bang Erhverv

Torben Rønne-larsen
Torben Rønne-larsen

Citat tegnHold da op en super service, uden deres hjælp havde jeg mistet min hjemmeside, tusind tak for det, selv ved det mindste problem hopper og springer de for en.

Ejer af Bryggerisamling Bornholm

Webbureau Aalborg med lokation på Bornholm

Bo-we har lokation på solskinsøen Bornholm. Du kan måske sidde og tænke, det er godt nok langt væk fra Aalborg, men er det, det? I dag er det nemt at få stablet et online møde på benene, hvor man kan sidde og se hinanden i øjnene over computeren eller mobilen. Vi tager også gerne et møde med dig, hvis du ønsker at finde ud af, om vi er din fremtidige online samarbejdspartner.

Hvorfor netop vælge Bo-we?

Meget simpelt, vi har altid fokus på kvaliteten af det, vi laver. Derudover er vi enormt kritiske overfor de ting, vi laver og udvikler. Det vil sige, at vi ikke bare laver et eller andet og sender det din vej.

Vi vil gerne kunne stå inde for alle de løsninger, vi laver, samt sikre os at vores kunder altid er glade og tilfredse over det, de betaler for. Vi ønsker at skabe et godt ry! Den eneste måde dertil er at lave nogle løsninger, der spiller både på design og udvikling, – samt at servicen er i top.

I dag finder man rigtig mange webbureauer, hvor man risikerer at betale dyre domme for en webløsning, de sammensætter til dig på ingen tid. Dette kaldes for et tema, som de opsætter. Generelt set, får du en dårligere samt langsommere – og slet ikke fremtidssikret hjemmeside, hvis du vælger et tema.

Hos Bo-we laver vi ikke temaer og dem, der spørger, om vi kan sætte noget op for dem, som er et tema, takker vi nej til. Dette gør vi, da vi ved, at det er de færreste, der er tilfredse med et tema langsigtet.

Du ejer selv din hjemmeside eller webshop!

Hos Bo-we webbureau Aalborg er du altid 100% ejer af det, du køber hos os. Det betyder, at hvis du får lavet en webløsning, så har du ikke kun licens til at bruge siden, men du er ejeren af den.

Det vil sige, at hvis du eksempelvis en dag ønsker at flytte dit website til et andet sted, så kan du gøre det, uden at være låst resten af livet hos os.

Webløsninger og webdesign Aalborg

Har du lokation i eller omkring Aalborg og har et ønske om at få lavet en webløsning og/eller et webdesign i Aalborg, så er vi klar til at hjælpe. Vi har arbejdet med mange forskellige systemer igennem de sidste 7 år, så vi klarer også nemt mindre rettelser, hvis du har det til dit nuværende site.

I forhold til systemer, man kan anvende, så har vi selv nogle præferencer, som vi foretrækker. Disse er WordPress, heriblandt også WooCommerce samt Shopify, – men har du et andet system, så tager vi gerne et kig, og ser om vi ikke godt kan hjælpe dig. Det kan jo være, at vi har arbejdet med det system, din webløsning er udviklet i.

Skal vi tage en snak?

Skal vi hjælpe dig med dit næste webdesign eller måske en ny hjemmeside eller webshop? Du er altid velkommen til at ringe, sende os en mail eller udfylde vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud eller et møde.