Kontakt os

Webbureau København

Bo-we er jeres webbureau København, og vi er klar til at skabe en helt ny webløsning til jeres virksomhed, som afspejler den og jeres værdier.

 

SE VORES KUNDERPil til vores kunder

Cases

Ydelser

Hjemmeside

Har du brug for en hjemmeside, der har fokus på dine behov og ønsker.

01

Læs mere

Webshop

Vil du sælge på nettet, så få lavet en flot og brugervenlig webshop.

02

Læs mere

Andet

Har du brug for hjælp til hosting, grafisk materiale, foto eller lignende.

03

Læs mere

Hvad siger vores kunder?
Christian Henriksen
Christian Henriksen

Citat tegnBo-we er et ungt firma, og Andreas er en ung mand. Men det synes jeg bestemt ikke andre skal lade sig narre af.
Andreas er fagligt super skarp, og du kan være sikker på, at dit endelige resultat altid ender der, hvor du som kunde ønsker det!

Kan kun varmt anbefale denne unge mand, og er sikker på, at han vil kunne hjælpe dit projekt/hjemmeside i mål :)

Appe ApS & Meyers Gulve

Lasse Berg Svenningsen
Lasse Berg Svenningsen

Citat tegnAndreas fra Bo-We webbureau er en kanon dygtig person, så løbende hjælper mig med diverse ændringer i både WordPress og Shopify, herunder også komplekse løsninger.

Andreas er personen, som gør mine vilde ideer til virkelighed!

Ejer af Vimeso.dk

Tine
Tine

Citat tegnKan kun på det varmeste anbefale Bo-we og Andreas - altid løsningsorienteret og super serviceminded.

Ejer af Bang Erhverv

Mahmod
Mahmod

Citat tegnDet har været en fornøjelse at arbejde sammen med den altid super kompetente medarbejder Andreas. Han har både forståelse for proffesionalisme ift programmering og desing. Samtidigt er han en meget tålmodig herre. Dette firma vil jeg altid anbefale til andre, da de kan være i trygge hænder og vide at slutresultatet på deres opgave bliver gjort godt.

Ejer af Broadway Burgers

Torben Rønne-larsen
Torben Rønne-larsen

Citat tegnHold da op en super service, uden deres hjælp havde jeg mistet min hjemmeside, tusind tak for det, selv ved det mindste problem hopper og springer de for en.

Ejer af Bryggerisamling Bornholm

WordPress webbureau København

Vores webløsninger som vi tilbyder til dig, er lavet i CMS-systemet WordPress. Da vi finder dette system bedst, samtidig med at det er nemt at kunne foretage ændringer af indholdet. Vi har en ambition om at være dit foretrukne WordPress webbureau i København, som gør en forskel for dig og dine kunder. Det er en ære for os at kunne tilbyde større såvel som mindre virksomheder kvalitets webløsninger i København. Vi udarbejder altid et unikt og gennemført webdesign, som passer til din virksomhed i København.

Brug for nyt hjemmeside design eller webdesign i København?

Ja, det er rigtigt, at vi er placeret på Bornholm. Men det stopper ikke os og dette er også gældende for vores kunder, som vælger os som deres foretrukne samarbejdspartner og webbureau til deres løsning. Vi har kunder, som er placeret både i København, flere steder på Sjælland og på Bornholm. Så står du og har brug for et nyt webdesign i København, så kan det faktisk godt betale sig for dig at du leder bredere og får hjælp fra Bornholm af. Vi er klar til at hjælpe og rådgive dig med din hjemmeside eller webshop. Ejeren af Bo-we, som står for udviklingen af webløsninger har mere end 7 års erfaring med WordPress. Derfor kan vi garantere, at vi altid hjælper dig godt på vej mod din virksomheds målsætning med både vejledning og rådgivning. Samtidig med at dit webbureau København sørger for at optimere alle dele af din online virksomhed, samt at brugervenligheden spiller.

Hvorfor netop vælge Bo-we?

Hos Bo-we gør vi det, som vi er rigtig gode til. Nemlig, at skabe webløsninger, som virker og skaber merværdi for din virksomhed. Vi gør en dyd ud i at lytte til dig og levere en løsning som passer til netop din virksomhed og dens dertilhørende ambitioner og værdier – så du kan opnå succes i fremtiden. Samtidig lever vi forholdsvis meget efter princippet, at din succes er vores succes. For hvis du får succes, vil du som regel altid skulle have brug for mere af vores hjælp, og derfor er det altid vigtigt for os, Bo-we; at tingene bliver gjort ordentligt, fra start af

Hvad med afstanden?

Vi ser ikke afstanden som et problem, i forhold til at kunne imødekomme vores kunder. Da den daglige kommunikation med kunderne som regel altid foregår via telefonopkald eller mail. Vi er aldrig længere væk; end din mobil er fra dig. Når det så er sagt, er det ikke fordi, at vi aldrig tager et smut til København. Hvis en af vores kunder har behov samt et ønske om, at vi kommer til København. Så tager vi selvfølgelig gerne turen derover: den tager faktisk ikke mere end 30 minutter i et fly.