Kontakt os

Der opstod en fejl i scriptet på denne side

Bliver du mødt af fejlmeddelelsen “Der opstod en fejl i scriptet på denne side”? Hvis ja, så hjælper vi dig nedenfor, hvordan du kan løse denne fejl.

Fejl i script

Script- eller browser fejl kan være årsagen til at du netop oplever problemet “Der opstod en fejl i scriptet på denne side”. I denne artikel prøver vi at grave ned i, hvorfor netop dette sker.

Når du får fejlkoden, så kan det meget vel også skyldes, at du har en større fejl i dit script. Som regel vil fejlen ikke forårsage, at hele din hjemmeside pludselig går ned, men hvis der er tale om en større en af slagsen, så kan det godt lade sig gøre. Det kan være, at du har et script, der kører uendelig gange eller noget helt andet.

Hvordan fejl i script blive løst?

Hvis du ikke har en teknisk snilde selv, så er det her, du skal have fat på en udvikler, – eller hvis du ønsker, kan du ringe til os på 42 36 03 55.

Fejl i din browser

Dette er den mest hyppige årsag til, hvorfor du netop får meddelelsen “Der opstod en fejl i scriptet på denne side”.

Hvordan ved du, at det netop er denne fejl?

En nem måde at diagnosticere om dette er problemet til fejlen er at teste i en anden browser, for eksempel Chrome eller Safari – alt afhængig af hvilken browser, du anvender som standard. Hvis du ikke har Chrome på din computer, kan du gratis downloade det ved blot at gøre følgende:

 1. Gå til Google
  Gå til Googles søgeside eller skriv google.dk, hvor du efterfølgende skriver “Download Chrome”, og trykker på et af de første søgeresultater, som kommer frem. Siden, du kommer ind på, skulle meget gerne se ud, som nedenstående skærmbillede. Direkte link til, hvor du gratis kan downloade Google Chrome: https://www.google.com/intl/da/chrome/
  download-chrome
 2. Download Google Chrome
  Næste step er blot at trykke på store, blå knap – “Download Chrome”, som findes i midten. Hvorefter Chrome downloades, og installeres på din computer.
 3. Test
  Når Chrome er downloadet på din computer, åbner du browseren og går til den side, hvor du oplever denne fejl på.

Hvordan kan fejl i script blive løst?

Fejlen i scriptet kan løses ved, at du enten undersøger om der findes en opdatering til din browser, ellers skal du programmere din side, så den er tilpasset til alle browsere.

Brug for hjælp?

Har du behov for hjælp, så er vi hos bo-we altid klar til at hjælpe med at diagnosticere problemet, hvorvidt det kun er din computer eller alle i hele verden. Vi kan fanges på 42 36 03 55, eller mail ap@bo-we.dk.

Indholdsfortegnelse
Brug for hjælp?
Send en mail til bo-we webbureauap@bo-we.dk Ring til Bo-we webbureau+(45) 42 36 03 55

Andreas Pedersen

Direktør / udvikler

Andreas Pedersen - Direktør for Bo-we webbureau