Kontakt os

Office 365 webmail

Office 365 eller rettere sagt Microsoft 365 er en produktivitetssky, der både kan bruges til virksomheder, uddannelser og privatbrug. Fokus for denne side er virksomheds brug af office 365 webmail.

Office 365 er Microsofts abonnementsløsning, som de tilbyder

Har du en Windows computer og er træt af irriterende mailprogrammer, så vil en Office 365 webmail til jeres virksomhed være en rigtig fornuftig løsning. Hos Bo-we har vi opsat dette flere gange, og er underleverandør med opsætning af Office 365 eller Hos Bo-we har vi opsat dette flere gange – for flere virksomheder, både større og mindre i Danmark.

Office 365 er nu Microsoft 365

Den 21. april 2020 skiftede Office 365 nyt navn, nemlig til Microsoft 365. Derfor vil du måske fremadrettet høre flere og flere sige Microsoft 365, i stedet for Office 365, som førhen. Men tvivl ikke, det er det samme, blot tilknyttet nogle flere fordele, men til den samme pris.

Hvorfor benytter Microsoft 365 webmail og ikke bare en standard webmail?

En standard webmail kan fungere rigtig fint, hvis du har en lille hobbyvirksomhed. Men så straks, du begynder at modtage samt sende flere daglige mails, så vil en løsning hos Microsoft være en god løsning for dig og din virksomhed. Du kan også finde mere viden omkring oprettelse af firma email gratis, hvis du er interesseret i, hvilke muligheder der også er.

Med Microsoft 365 (tidligere Office 365 mail) får du følgende:

 • Sikkerhed
  Du er sikret en langt større sikkerhed, og din mail beskyttes mod spam, malware og kendte trusler, dertil sendes dine mails i et markant mere sikkert format, end andre mailprogrammer.
 • Web- og mobilversioner af Office-apps
  Du har også mulighed for at benytte dig af deres Office-apps, såsom Outlook, Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Dette kan du enten ved at downloade eller bruge dem online, både på din computer samt mobiltelefon.Du har altså mulighed for at modtage mails og vigtigst af alt besvare dem direkte på din mobil.
 • Opdatering
  Microsoft har en afdeling, der lever af, at Office 365 webmail kører hele tiden, samt at den bliver opdateret konstant. Derfor vil du som bruger af deres system også kunne forvente løbende forbedringer hele tiden.
 • Dine mails lagres i skyen
  Dine mails vil ikke blive gemt på din computer, men i skyen. Hvilket er utrolig positivt, hvis der på et tidspunkt sker noget med din nuværende computer eller du måske køber en ny computer, så går dine mails ikke tabt. Du installere blot Microsoft 365 og alt vil se ud, som førhen.

Hvilke fordele er der ved Microsoft 365?

Foruden at have en mail hos Microsoft, får du også en række andre fordele ved at have en erhvervsaftale hos dem.

Du får blandt andet følgende:

#Office-apps – Word, Excel, PowerPoint m.fl.
Office-apps er en betegnelse for alle deres populære programmer, som du får adgang til. Det vil sige Word, Excel, PowerPoint, Onenote, Outlook, Publisher, Access

#Exchange – Kalender system
Med Office 365 følger der også et kalendersystem med, som du kan bruge. Denne kalender vil du kunne tilgå både fra telefonen og fra din computer, så du kan holde styr på, hvilke aftaler og møder du har, samt hvad du ellers skal nå.

#OneDrive – Lagerplads i skyen
Kender du til Dropbox, eller begrebet at gemme filerne i skyen? Hvis ikke, så betyder det, at du ikke længere behøver at gemme dine filer og billeder på din computer, men derimod kan gemme dem online i OneDrive. Dermed kan du til enhver tid få adgang til dem fra hvilken som helst enhed, hvor som helst. Så hvis din computer går ned en dag, så kan du altid købe en ny eller få den fikset, og stadig have alle dine filer.

Foruden ovenstående 3 punkter, får du også adgang til en masse andet, såsom SharePoint og Microsoft Teams. Dog er det hovedsageligt de ovenstående ting, som du vil benytte dig af, når du har en Microsoft 365 løsning.

Er Office 365 webmail gratis?

Det er det desværre ikke, men dog koster deres Microsoft 365 Business Standard pakke ikke mere end 78,70 kr. om måneden, hvor du også har adgang til Office-apps. Så hvis du opvejer det, med hvad du får for prisen, så er det faktisk rigtig billigt – og kan bestemt anbefales.

Brug for hjælp til opsætning af Office 365 webmail?

Har du behov for hjælp til opsætning af Microsoft webmail, så er vi hos Bo-we altid klar til at hjælpe dig. Hvad end det er for en enkelt lille mail eller for en større virksomhed med flere tilknyttede mails.

Vi kan fanges mandag til fredag i tidsrummet kl. 9-16 på +(45) 42 36 03 55 eller på mail ap@bo-we.dk.

Indholdsfortegnelse
Brug for hjælp?
Send en mail til bo-we webbureauap@bo-we.dk Ring til Bo-we webbureau+(45) 42 36 03 55

Andreas Pedersen

Direktør / udvikler

Andreas Pedersen - Direktør for Bo-we webbureau