Kontakt os

Om os

Vi er Bo-we. Et webbureau, der dagligt hjælper virksomheder med at få en ny webløsning, så de kan opnå vækst, samtidig med at de bliver husket gennem det digitale design og webudviklingen af siden.

Historien bag …

Bo-we blev grundlagt tilbage i marts 2019 af den 25-årige iværksætter Andreas Pedersen, som har beskæftiget sig med digitale løsninger til både større og mindre virksomheder, siden han fyldte 14 år. Andreas har tidligere været en del af webbureauet Memoo, som han drev sammen med to andre iværksættere. Hvor de formåede at få stor succes inden for branchen på kort tid.

Sommetider skal der nye udfordringer til, for at man kan blive ved med at udfordre og udfolde sig. Derfor valgte Andreas at blive selvstændig, hvor muligheden for at være sin egen herre over ens virksomhed, blev en realitet med Bo-we. Samtidig med, at han kunne udleve sin store passion for programmering, som ikke bare er programmering, men skal ses som et håndværk.

Omdrejningspunktet for Bo-we er at hjælpe virksomheder – både store og små – med at blive (mere) synlige på internettet ved hjælp af en hjemmeside, webshop eller måske nye tiltag og forbedringer, som passer til den enkelte virksomhed og dens målgruppe. Vi vægter jordnærhed utrolig højt, og derfor er vi også ærlige over for vores kunder – da vi tror på, at ærlighed og god kvalitet skaber de bedste løsninger, heraf samarbejder og mest mulig værdi for kunden.

Hvis du nu sidder tilbage og grubler over, hvorfor Andreas er faldet for navnet Bo-we til hans virksomhed, så bunder det ud i, at han er født og opvokset på Bornholm – også kaldet for solskinsøen eller klippeøen, hvilket meget gerne måtte komme til udtryk i webbureauet i form af navnet og hjemmesidens farve. Dertil kan Bo-we også ses som en kombination af ordene: Bornholm og webbureau, der tilsammen giver Bornholms webbureau.

 

Bo-wes vision er at blive den foretrukne leverandør af hjemmesider og webshops i Danmark. Dette gør vi ved at kombinere jordnærhed og ærlighed med at møde dig i øjenhøjde, hvor vi fokuserer på dine behov og ønsker.

 

Vi kan ikke alt

Og absolut ikke alene. Derfor tror vi på et godt, men også ærligt samarbejde, hvor vi tør prøve at udfordre hinanden – både os, men også dig. På denne måde kan vi sammen skabe mest mulig værdi for dig og dine besøgende – og dermed opnå succes.

Vi fokuserer på at tage hånd om hver enkelt kunde og lytte, – også til dig – for på den måde kan vi levere en professionel webløsning, der er gennemtænkt og tager udgangspunkt i din virksomhed og målgruppe, samt behov og ønsker dertil.

Målbare resultater som vækst og succes inden for dit område til uforglemmelige købsoplevelser og unikt design er én gave fra os til dig! Sagt med andre ord: så er vi et webbureau, som har en stor og stærk kærlighed til webløsninger, som gør en forskel for dig og dine slutbrugere, men også for andre virksomheder.


Mød os

Andreas Pedersen

Adm. direktør / webudvikler

Rasmus Jeppsen

Grafisk designer

Billede på vej

Rasmus Olsen

Gutenberg Udvikler

Delowar

Gutenberg Udvikler

Billede på vej

Kesh

WordPress Plugin Udvikler